Siistit ulkomaalaukset Loimaalla, Turussa ja Tampereella

Pyydä tarjous!

Loimaalta käsin palveleva Rate-maalaus Oy hoitaa sisätilojen maalausten ohella myös ulkomaalaukset kaikenlaisissa kohteissa Loimaan, Turun ja Tampereen alueella. Maalaamme perinteiset puutalot, kesämökit, rapatut talot ja muut kohteet yritysten liiketiloista kerrostaloihin. Palvelemme mielellämme esimerkiksi taloyhtiöitä kaikenlaisissa maalaustarpeissa.

Kestävä ja tyylikäs ulkomaalaus vaatii Suomen rankoissa sääolosuhteissa vahvaa ammattitaitoa. Jos ryhdyt ulkomaalaukseen itse, voi edessä olla koko kesän projekti. Ammattilaisina me hoidamme työn ripeästi, sujuvasti ja ongelmitta. Takaamme siistin, viimeistellyn lopputuloksen, josta voit olla ylpeä.

Nostin apuna ulkomaalauksissa

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset maalauspalvelut. Tämä tarkoittaa, että tuomme mukanamme kaiken tarvittavan välineistön maalausta varten – sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Pyrimme aiheuttamaan maalaustöillä mahdollisimman vähän häiriötä talossa ja sen ympäristössä.

 

Ulkomaalauksissa apunamme on kätevä nostin, joka nopeuttaa ja helpottaa työskentelyä haastavissa kohteissa. Nostimen ansiosta pystymme maalaamaan vaivattomasti esimerkiksi kookkaat tai malliltaan erikoiset omakotitalot. Voit sisällyttää palvelupakettiin halutessasi myös kattomaalaukset.

Lue lisää kattomaalauksista

Laadukas maalipinta talon suojaksi

Suomeen sääolosuhteissa hyvin toteutetulla, laadukkaalla ulkomaalauksella on erityisen suuri merkitys. Säätilojen vaihtelu – syksyn sateet, talven pakkaset ja kesän auringonpaahde – vaativat rakennusten maalipinnoilta paljon. Ammattitaidolla tehty julkisivumaalaus suojaa rakenteita sääoloilta ja etenkin kosteudelta, joka voi ilman maalipinnan antamaa suojaa tunkeutua talon rakenteisiin asti.

 

Halutessasi voit hankkia meiltä edustamiemme maalimerkkien, Teknoksen ja Tikkurilan, laadukkaat maalit. Ne sopivat puupintojen ohella esimerkiksi peltikattomaalauksiin ja kiviainespintoihin. Kysy lisää maalivaihtoehdoista!

Autamme mielellämme oikean maalituotteen ja sävyn valinnassa niin, että lopputulos kestää sekä katseita että aikaa. Ulkomaalaus voidaan toki toteuttaa myös muunmerkkisellä maalilla toiveidesi mukaan.

Hintaesimerkki ulkomaalaustyölle

Ulkomaalausten hintahaarukka muodostuu useasta eri tekijästä. Esimerkiksi rintamamiestalon ulkomaalauksen hinta on noin 3500–7000 €.

Lopullinen hinta riippuu pohjatöistä, rakennuksen koosta, maastosta, ikkunoiden ja ovien määrästä sekä muista vastaavista tekijöistä.

Kohteeseen tehdään asianmukainen kartoitus ennen sopimusta tarkemmasta työn hinnasta. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja pyydä tarjous!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.