Tarkat tapetoinnit Loimaalla, Turussa ja Tampereella

Pyydä tarjous!

Rate-maalaus Oy on paitsi maalaus- myös tapetointiammattilainen. Voit tilata meiltä kaikenkokoisten kohteiden tapetoinnit Loimaalle, Turkuun ja Tampereelle. Takaamme tarkan ja kestävän työnjäljen, joka ilahduttaa pitkään.

Hoidamme huolellisesti tapetointiprojektit alusta loppuun. Poistamme tarvittaessa vanhat tapetit, teemme pohjatyöt, tapetoimme seinät toiveidesi mukaan ja siivoamme jälkemme. Valitse mieleinen tapetti – me hoidamme loput!

 

Oli kyse sitten tapetoinnista tai maalauksesta, uudistamme kotisi ilmeen nopeasti ja vaivattomasti. Ota epäröimättä yhteyttä ja kysy lisää tapetointiprosessista ja -hinnoista.

Uutta ilmettä kotiin tapetilla

Persoonallinen tapetti on helppo tapaa antaa kodille tai liiketilalle uudenlaista tyyliä. Haaveilet sitten läpikotaisin tapetoidusta kodista tai yksittäisistä tehosteseinistä, tapetointiprojekti kannattaa antaa meidän asiantunteviin käsiimme. Me hoidamme tapetoinnin niin huolellisesti, ettei pieninkään yksityiskohta jää häiritsemään. Teemme huolellista työtä ja osutamme tapettirullien kuvioinnit tismalleen kohdilleen. Myös pohjatyöt tehdään yksityiskohtaisesti niin, että tapetti kestää varmasti aikaa.

 

Palveluihimme kuuluu tapetointityö, ei tapettien myynti, mutta tarjoamme ammattitaitomme käyttöösi myös tapetin valinnassa. Jos kaipaat vinkkejä tai ohjeita, olemme apunasi!

Maalaus ja tapetointi samassa paketissa

Mikäli suunnittelet kotiin, mökille tai liikehuoneistoon laajempaakin uudistusta, saat kauttamme kätevästi sekä maalaukset että tapetoinnit. Kun maalaus ja tapetointi suunnitellaan ja toteutetaan samaan aikaan, lopputulos on varmasti saumaton ja yhtenäinen.

Voit tilata meiltä esimerkiksi seinien sekä seinä- ja kattopaneelien maalaukset tapetoinnin yhteydessä. Pyydä tarjous tarpeitasi vastaavasta palvelupaketista!

 

Halutessasi saat myös maalit kauttamme, sillä edustamme Tikkurilan ja Teknoksen monipuolista maalivalikoimaa. Voit kuitenkin tilata mieleisesti maalit myös muita reittejä – meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas.

Lue lisää sisämaalauksista

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.