Kattojen maalaus vankalla kokemuksella – Loimaa, Turku ja Tampere

Pyydä tarjous!

Katon maalaus onnistuu Loimaan, Turun ja Tampereen akselilla luotettavasti Rate-maalaus Oy:n kokeneen tiimin avulla. Maalaamme sekä sisä- että ulkokatot asiakkaiden toiveiden mukaan. Sisäkatto on kätevä maalauttaa muiden maalaustöiden yhteydessä, mutta maalaamme katot toki myös erikseen. 

Ulkokatoista esimerkiksi peltikatot ovat helposti maalattavissa. Iäkkäämmän omakotitalon ilme paranee selvästi, kun kulunut, mutta yhä kestävä katto saa uuden maalipinnan.

Avullamme katon maalaus sujuu mutkattomasti ja turvallisesti. Hoidamme maalausprojektin huolellisesti alusta loppuun, joten ota yhteyttä ammattilaisiimme jo tänään.

Ulkokattojen maalaus turvallisesti

Yrityksellämme on pitkä kokemus kaikenlaisista sisä- ja ulkomaalaustöistä, kattojen maalaukset mukaan lukien. Maalaamme ulkokatot tiilikatoista peltikattoihin turvallisesti ja varmasti niin, että lopputulos on moitteeton ja siisti. Apunamme on tarvittaessa kätevä nostin.

Esimerkiksi peltikaton kunnosta kannattaa pitää huolta maalaamalla se säännöllisin väliajoin. Jos kattoa ei huolla, alkaa ruoste ja kosteus vaikuttaa katon kuntoon. Mikäli taas suojaava maalipinta pidetään hyvässä kunnossa, voi peltikaton ikä olla jopa sata vuotta.

 

Hoidamme kattojen maalaukset alusta loppuun aina katon perusteellisesta pesusta ja muista pohjatöistä tarkkaan viimeistelyyn asti. Halutessasi uusimme samalla myös talon julkisivun maalipintaa.

Lue lisää ulkomaalauksista

Sisäkattojen sujuva maalaus

Kaipaako sisäkattosi uutta maalipintaa? Saatat yllättyä, miten tehokkaasti katon tuore, huoliteltu maalipinta valaisee huonetta ja siistii sen ilmettä.

Vuosien vieriessä huomaat ehkä, etteivät sisäkaton tummentumat ja pinttynyt lika lähde enää pesemällä pois. Jos tavoitteena on puhdas, kaunis katto, paras vaihtoehto on maalata se. Me hoidamme työn nopeasti niin, ettei maalausprosessi häiritse liikaa perheesi tai yrityksesi arkea. Maalaamme myös paneelikatot ja muut erikoisemmat katot ongelmitta.

 

Työskentelemme täsmällisesti ja hoidamme maalauksen alusta loppuun ammattitaidolla. Saat maalit halutessasi kauttamme Tikkurilan tai Teknoksen valikoimasta. Autamme mielellämme oikean kattomaalin valinnassa.

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.