Tyylikkäät sisämaalaukset Loimaalla, Turussa ja Tampereella

Pyydä tarjous!

Rate-maalaus Oy hoitaa sisämaalaukset huolellisesti ja laadukkaasti Loimaalta käsin myös lähikunnissa, muun muassa Turussa ja Tampereella. Pitkän linjan maalausyrityksenä hoidamme maalaukset luotettavasti vaativissakin kohteissa, aina toiveidesi mukaan.

Maalaamme sisätilat niin yksityiskodeissa kuin yritysten ja taloyhtiöidenkin tarpeisiin. Oli kyse sitten pienen asunnon 

tai kookkaan omakotitalon maalaustöistä, voit antaa projektin rauhallisin mielin meidän hoitaaksemme. Toteutamme mielellämme myös esimerkiksi taloyhtiöiden julkisten tilojen ja erilaisten liiketilojen maalaukset. 

 

Kaipaat rakennukseesi sitten kevyttä freesausta tai näkyvämpää muutosta, ota yhteyttä! Me hoidamme työn varmasti ja luotettavasti alusta loppuun.

Huoliteltu tila uuden maalipinnan avulla

Hyvin tehty sisämaalaus antaa tilalle kuin tilalle siistin ja huolitellun ilmeen. Oli kyse sitten pienestä asuinhuoneistosta, tilavasta perhekodista tai yrityksen toimitilasta, maalauksella on mahdollista muuttaa täysin tilan tyyli ja tunnelma. Oikeaoppinen maalaus voi tuoda kotiin lisää valoa tai antaa esimerkiksi toimitilalle intiimin ja rauhallisen tai vaihtoehtoisesti asiallisen tunnelman.

 

Hoidamme sisämaalaukset huolellisesti asiakkaan toiveita kunnioittaen, ja tarvittaessa hoidamme maalausten yhteydessä myös tapetoinnin. Suojaamme ympäristön tarkasti ja siistimme tilan työn päätteeksi – ammattilainen hoitaa työt huolella alusta loppuun asti.

Lue myös ulkomaalauksista

Tilaa maalit kätevästi kauttamme

Sisämaalausprojektia helpottaa entisestään maalien tilaus kätevästi kauttamme. Edustamme Teknoksen ja Tikkurilan ensiluokkaisia maaleja, jotka sopivat erinomaisesti sekä sisä- että ulkomaalaukseen.

Autamme tarvittaessa myös oikean maalin ja sävyn valinnassa niin, että lopputulos on asiakkaalle varmasti mieleinen. Vaikka käytämme työprojekteissa ensisijaisesti Teknoksen ja Tikkurilan maalituotteita, teemme maalivalinnat tietenkin toiveidesi mukaan.

 

Asiakkaana sinä valitset itsellesi mieleisen maalituotteen – ja me toteutamme rohkeimmatkin ideasi ammattitaidolla! Voit tilata maaleja kauttamme myös omaan käyttöösi.

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.